کد خبر:۱۱۶۵۱۶۹
اختصاصی|

خادم بجنوردی ناجی زائران حسینی شد/ رشادت جلال جان ۱۵۰ نفر را نجات داد +فیلم

خادم بجنوردی در موکب شهر کربلا، به دل آتش زد و جان زائران را نجات داد و خود دچار سوختگی شدید شده است.

خادم بجنوردی ناجی زائران حسینی شد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، روز شنبه ۲۰ مرداد ماه هتل مجاور موکب آرمان حسین (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در شهر کربلا دچار آتش سوزی می‌شود.

شرایط بحرانی و در خطر بودن جان زائران، خادم موکب دانشگاه را بر آن داشت تا برای نجات زائران اباعبدالله (ع) فداکارانه دل به آتش بزند.

جلال اسدی، همکار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان که سابقه خادمی در هیئات مذهبی و موکب اربعین را دارد با رفتن به طبقه هفتم هتل تمام زائرین را نجات داده، ولی خود گرفتار آتش می‌شود.

خادم اباعبدالله با وجود سوختگی خود را از طبقه هفتم هتل از طریق خروج از پنجره نجات می‌دهد.

هم اکنون این مرد غیور به ایران منتقل شده و پیگیری لازم جهت مداوای این عزیز در حال انجام است.

کد ویدیو

 رشادت جلال جان ۱۵۰ نفر را نجات داد

اطلاعات به دست آمده از محل حادثه حاکی از آن است که رشادت جلال اسدی به همراه ۴ فرد عراقی، سبب شد ۱۵۰ زایر امام حسین(ع) نجات پیدا کنند.

این زائران عمدتا ایرانی بودند.

همچنین یک فرد عراقی در این حادثه جان خود را از دست داد و سه نفر دیگر مصدوم شدند.

خادم بجنوردی ناجی زائران حسینی شد/ رشادت جلال جان ۱۵۰ نفر را نجات داد

برچسب ها:
موکب کربلا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار